SERVICE


=GOEDE SERVICE IS ONBETAALBAAR=

Wij vinden dat gelukkig zijn het beste gevoel in de wereld is. We hopen dat onze producten jou een beetje zullen helpen bij het geven van een gelukkig gevoel, dus als je niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, willen we je natuurlijk graag helpen om dat op te lossen!

 

RETOURZENDING of OMRUILEN

Je kunt natuurlijk altijd van gedachten veranderen en als je dit binnen 7 dagen doet, kunt je jouw aankoop altijd retourneren of ruilen voor iets anders.

De geretourneerde producten moeten nog in nieuwe staat zijn, zoals we ze naar jou hebben verzonden. Ze moeten ook compleet en ongebruikt zijn. Zorg ervoor dat ze goed verpakt zijn wanneer je ze terugstuurt, omdat papierproducten erg kwetsbaar kunnen zijn. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

‘Custom Made’ producten kunnen niet worden geruild of teruggestuurd.

Voor meer informatie of als je iets wilt retourneren of ruilen, kun je ons een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier gebruiken.

 

BESCHADIGDE PRODUCTEN

Als je bij ons bestelt, moet alles in perfecte staat zijn. Handgemaakt papier is niet helemaal vlekkeloos en glad, maar er mogen geen grote plooien, scheuren, vlekken of iets dergelijks inzitten. Als het product echter beschadigd is wanneer je het pakket opent, kun je gewoon contact met ons opnemen en wij zullen dit uiteraard oplossen.

Voel je vrij om altijd contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen. Je kunt ons een e-mail sturen of het onderstaande contactformulier gebruiken.

 

COUPONS & KORTINGEN

Als je een kortingsbon hebt voor onze online winkel, kun je deze gebruiken wanneer je gaat betalen. Voor meer informatie over de huidige kortingsbonnen, kun je altijd contact met ons opnemen of kijken op onze sociale media.

Wanneer je meer dan 30 items koopt, schakelt het systeem automatisch over naar de groothandel korting. Dus als je een winkel of bedrijf hebt en meer dan 30 artikelen wilt kopen, krijgt je automatisch de groothandelsprijs. Wil je meer informatie over de groothandelsprijzen of wil je meer weten over verpakkingen, stuur ons dan een e-mail of gebruik het onderstaande contactformulier. Bij hele grote bestellingen is het handig om even contact op te nemen.

We hopen dat je veel plezier hebt met onze producten en vergeet niet om altijd te streven naar geluk in je leven!
ADRES

Moensplein 7
1942 ER Beverwijk
The Netherlands

TELEFOON & EMAIL

Telefoon & WhatsApp: +31 (0)6 54 22 30 76
Email: wishesfromthemoon@gmail.com
Of gebruik ons contactformulier.