GEPERSONALISEERDE KAARTEN=HOE & WAT=

Gepersonaliseerde Kaart is slechts de term die we gebruiken voor geboortekaarten, trouwkaarten, verhuiskaarten/adreswijzigingen enz.

Of je nu een kaart nodig hebt om de geboorte van je baby aan te kondigen, mensen wil uitnodigen voor jullie bruiloft, iemand een belangrijke vraag wil stellen of mensen je nieuwe adres wil geven… Het is allemaal mogelijk.

Eerst kun je door de online winkel bladeren en zien of er al bestaande ontwerpen zijn die je bevallen. Als dat het geval is, geweldig! We kunnen meteen beginnen en er zijn alleen de lagere ontwerpkosten. Slechts één hoeveelheid voor het hele ontwerp en de prijs per kaart zoals hieronder te vinden. Als je wilt, kun je meerdere ontwerpen kiezen en deze combineren of alleen enkele teksten wijzigen. Het is allemaal inbegrepen in de prijzen die je hieronder ziet.

Je kunt echter ook kiezen voor een geheel nieuw ontwerp. Maak de kaart nog persoonlijker door een speciaal voor jou gemaakt ontwerp. Misschien heb je al een duidelijk idee over hoe de kaart eruit zou moeten zien, maar we kunnen het ook samen uitzoeken en eerst enkele opties bespreken.

Alle prijzen zijn inclusief alles wat je maar kunt bedenken, van enveloppen, papier, ontwerpen, afdrukken van alle kanten van de kaart, bespreking van tijd, zelfs de verzendkosten naar jou adres toe.

Wanneer je hebt besloten wat je ongeveer wilt, beginnen we met het ontwerpen van de voor- en binnenkant of achterkant. Je kunt ook kiezen of je een staande kaart wilt, of een liggende kaart, of je een dubbele kaart wilt of een enkele, het papier dat je leuk vindt en welke kleur enveloppen je wilt.

De laatste stap is om alles te controleren voordat we gaan afdrukken en als je wilt kunnen we je een echt voorbeeldje toesturen. Wanneer alles dan perfect is, is het tijd om de kaarten te drukken en naar jou te verzenden.

Als je nog vragen hebt of gewoon wat ideeën wilt bespreken of brainstormen, aarzel dan niet om een ​​e-mail te sturen of vul het onderstaande contactformulier in.
=PRIJZEN=

Er zijn twee pakketten. Alles wat je nodig hebt voor de kaarten is inbegrepen in de prijzen, kijk maar eens naar de lijstjes hieronder om te zien wat er bij zit.

Als je zou willen werken met een bestaand ontwerp dat je leuk vond in de online shop, dan is Pakket 1 waar je je prijs zult vinden.

Pakket 2 is voor iedereen die een compleet nieuw ontwerp wenst of een nieuw ontwerp combineert met een paar bestaande.

Beide pakketten bestaan uit twee prijzen. De eerste is voor het aantal kaarten en de tweede is de vaste prijs voor het ontwerp.

Combineer gewoon de twee prijzen en je hebt het totale bedrag.

Als je hier nog steeds niet helemaal zeker van bent, of als je een bevestiging wilt van wat jouw bestelling zal kosten, stuur dan een e-mail of gebruik het onderstaande contactformulier. Geen zorgen, we helpen je altijd graag!
Pakket 1

* bestaand ontwerp
* combineren meerdere ontwerpen
* teksten en layouts
* enveloppen
* papier
* bedrukking van alle kanten
* verzending naar jouw adres
* A5 prints van alle kanten van jouw kaart

Ontwerp kosten:

€25,00
(prijs voor één of meerdere ontwerpen)

Prijs per kaart:

(minimum van 20 kaarten)
<30 kaarten: €2,50
30-50 kaarten: €2,00
50> kaarten: €1,50
Pakket 2

*nieuw ontwerp
*combineren meerdere ontwerpen
* teksten en layouts
* enveloppen
* papier
* bedrukking van alle kanten
* verzending naar jouw adres
* A5 prints van alle kanten van jouw kaart

Ontwerp kosten:

€100,00
(prijs voor één ontwerp)

Prijs per kaart:

(minimum van 20 kaarten)
<30 kaarten: €2,50
30-50 kaarten: €2,00
50> kaarten: €1,50=VOORBEELDEN=


=BESTAANDE ONTWERPEN=

Dit zijn alle bestaande ontwerpen van de geboortekaartjes in de online winkel.
Je kunt ook een ander ontwerp kiezen uit de online winkel of een aantal van de ontwerpen combineren.

Tekst en kleur kunnen ook worden gewijzigd.
Stelt je maar eens voor hoe je wilt dat jouw kaart eruit ziet met een van de ontwerpen die je in de online winkel vindt.
Je kunt ook elk van deze ontwerpen combineren met een nieuw ontwerp.=BESTELLEN & INFORMATIE=

Als je een bestelling wilt plaatsen voor een gepersonaliseerde kaart of als je meer informatie wenst, kun je het onderstaande formulier invullen.
Vertel ons gewoon wat je wilt of waar je aan denkt en wij zullen je alle informatie geven die je wilt weten voordat je beslist.

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.