GEPERSONALISEERDE KAARTEN=HOE & WAT=

Gepersonaliseerde Kaart is slechts de term die we gebruiken voor geboortekaarten, trouwkaarten, verhuiskaarten/adreswijzigingen enz.

Of je nu een kaart nodig hebt om de geboorte van je baby aan te kondigen, mensen wil uitnodigen voor jullie bruiloft, iemand een belangrijke vraag wil stellen of mensen je nieuwe adres wil geven… Het is allemaal mogelijk.

Eerst kun je door de online winkel bladeren en zien of er al bestaande ontwerpen zijn die je bevallen. Als dat het geval is, geweldig! We kunnen meteen beginnen.

Je kunt echter ook kiezen voor een geheel nieuw ontwerp. Maak de kaart nog persoonlijker door een speciaal voor jou gemaakt ontwerp. Misschien heb je al een duidelijk idee over hoe de kaart eruit zou moeten zien, maar we kunnen het ook samen uitzoeken en eerst enkele opties bespreken.

De prijs is inclusief alles wat je maar kunt bedenken, van enveloppen, papier, ontwerpen, afdrukken van alle kanten van de kaart, bespreking van tijd, zelfs de verzendkosten naar jou adres toe.

Wanneer je hebt besloten wat je ongeveer wilt, beginnen we met het ontwerpen van de voor- en binnenkant of achterkant. Je kunt ook kiezen of je een staande kaart wilt, of een liggende kaart, of je een dubbele kaart wilt of een enkele, het papier dat je leuk vindt en welke kleur enveloppen je wilt.

De laatste stap is om alles te controleren voordat we gaan afdrukken en als je wilt kunnen we je een echt voorbeeldje toesturen. Wanneer alles dan perfect is, is het tijd om de kaarten te drukken en naar jou te verzenden.

Als je nog vragen hebt of gewoon wat ideeën wilt bespreken of brainstormen, aarzel dan niet om een ​​e-mail te sturen of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Bij de prijs zitten twee aanpassingsmomenten inbegrepen, wordt het toch wat ingewikkelder dan komt er per aanpassingsmoment daarna 10 euro bij de prijs.
=PRIJZEN=


* één ontwerp
*twee aanpassingsmomenten
* teksten en layouts
* enveloppen
* papier
* bedrukking van alle kanten
* verzending naar jouw adres
* A5 prints van alle kanten van jouw kaart

Ontwerp kosten:

€100,00
(prijs voor één ontwerp)

Prijs per kaart:

(minimum van 20 kaarten)
<30 kaarten: €2,50
30-50 kaarten: €2,00
50> kaarten: €1,50=VOORBEELDEN=


=BESTAANDE ONTWERPEN=

Dit zijn alle bestaande ontwerpen van de geboortekaartjes in de online winkel.
Je kunt ook een ander ontwerp kiezen uit de online winkel of een aantal van de ontwerpen combineren.

Tekst en kleur kunnen ook worden gewijzigd.
Stelt je maar eens voor hoe je wilt dat jouw kaart eruit ziet met een van de ontwerpen die je in de online winkel vindt.
Je kunt ook elk van deze ontwerpen combineren met een nieuw ontwerp.=BESTELLEN & INFORMATIE=

Als je een bestelling wilt plaatsen voor een gepersonaliseerde kaart of als je meer informatie wenst, kun je het onderstaande formulier invullen.
Vertel ons gewoon wat je wilt of waar je aan denkt en wij zullen je alle informatie geven die je wilt weten voordat je beslist.

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.