AANGEPASTE PRODUCTEN=HOE & WAT=

Een aangepast of gepersonaliseerd product kan van alles zijn van de online winkel tot een eigen idee voor iets totaal unieks.

We kunnen elk product van de online winkel personaliseren om aan jouw behoeften te voldoen. Vertel ons gewoon wat je anders wilt of waar het voor is en wij zullen een uniek maatwerk product bedenken.

We kunnen ook volledig nieuwe producten maken, zoals een gastenboek of plaatskaarten voor jullie bruiloft, of misschien krijg je een baby en wil je een persoonlijk babyalbum om al die mooie momenten in vast te leggen. Ook als je een bedrijf hebt en je wilt een aantal relatiegeschenken of jubileumgeschenken voor jouw klanten of personeel, kunnen wij je helpen met een leuk idee. Misschien is het zelfs een leuk idee als een kerstcadeau.

De prijzen zijn natuurlijk verschillend bij elke bestelling, afhankelijk van de hoeveelheid producten die je bestelt en de complexiteit van de ontwerpen. Maar we geven altijd een duidelijke prijs aan de hand van jouw idee. We zullen je vooraf een duidelijke offerte geven, zodra we hebben besproken wat de bestelling zal zijn. Je weet dus precies wat de prijs zal zijn, voordat je een beslissing neemt. Voor vragen, informatie of bestellingen kunt je het onderstaande contactformulier gebruiken of ons een e-mail sturen. Maak jouw cadeau of belangrijke herinnering nog specialer en persoonlijker!
=PRIJZEN=

Over de prijs. Voor sommige ideeën kunnen we je niet precies een specifieke prijs vertellen, zoals we eerder al zeiden, maar we kunnen je wel alvast een beetje vertellen over hoe het werkt.

Wanneer je ervoor kiest om een ​​product uit de online winkel aan te passen, dan zijn er alleen de kosten van dat product (zoals de prijs in de online winkel) en de ontwerpkosten (slechts één bedrag per ontwerp). Je kunt die prijzen hieronder zien.

Voor de producten die we met jou nog moeten bedenken, zal het enigszins hetzelfde zijn. Wanneer het een product is dat is gemaakt van papier, zullen we naar iets vergelijkbaars in de online winkel kijken en onze productprijs daarop baseren. De ontwerpkosten zijn hetzelfde als voor elk ander gepersonaliseerd product, een vast bedrag per ontwerp (zie de onderstaande prijs).

Wanneer je kiest voor een geheel ander product, met andere materialen, zullen we eerst moeten onderzoeken wat daar de kosten van zijn. Dit kan samen worden gedaan of je kunt het helemaal aan ons overlaten. We gaan op zoek naar de beste prijs / kwaliteit-verhouding en gaan vandaaruit verder. De ontwerpkosten blijven natuurlijk hetzelfde.

Een andere mogelijkheid is om gewoon te kiezen voor alleen een aangepast of gepersonaliseerd ontwerp. U kunt dit ontwerp gebruiken om alles te maken wat u maar wilt. 

Als je één van deze mogelijkheden leuk vindt, vul dan het onderstaande formulier in of mail ons.
Nieuw Design

* nieuw design (illustratie, logo, lay out, etc.)
* bestaand product aanpassen met nieuw design
* nieuw product van papier met nieuw design
* nieuw product van ander materiaal met nieuw design (print op t-shirt of tas)
* etc.


Product kosten:

€0.75 >
(prijs afhankelijk van product)
Ontwerp kosten:

€100,00
(prijs voor één design)
Bestaand Design

* bestaand product aanpassen met ander bestaand ontwerp of tekst
* nieuw product van papier met bestaand ontwerp
* nieuw product van ander materiaal met bestaand ontwerp (print op t-shirt of tas)
* bestaand product aanpassen met jouw eigen ontwerp of logo

Product kosten:

€0.75 >
(prijs afhankelijk van product)
Ontwerp kosten:

€25,00
(prijs voor één of meerdere design)

Kijk in de online shop voor meer producten en prijsindicaties.

=VOORBEELDEN=

Dit zijn enkele voorbeelden van op maat gemaakte producten.
Je kunt ook een geheel nieuw ontwerp, een ander ontwerp uit de online winkel kiezen of een aantal ontwerpen combineren.

Tekst en kleur kunnen ook worden gewijzigd.
Stel je maar eens voor hoe je zou willen dat een van onze producten eruit komt te zien.
Je kunt ook elk van de bestaande ontwerpen combineren met een nieuw ontwerp.=BESTELLEN & INFORMATIE=

Als je een bestelling wilt plaatsen voor een aangepast product of als je meer informatie wenst, kun je het onderstaande formulier invullen.
Vertel ons gewoon wat je wilt of waar je aan denkt en wij zullen je alle informatie geven die je wilt weten voordat je beslist.

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.
Dit hoeft niet te worden ingevuld als het geen zakelijke bestelling is.