SPREAD THE LOVE

 

Ook opzoek naar leuke en unieke producten voor jouw klanten, zakelijke contacten of medewerkers?

De producten uit de webshop zijn altijd te bestellen voor uw winkel of bedrijf.
U kan ook kiezen voor speciaal ontworpen kaarten of producten.

Alle zelfgemaakte producten van Wishes from the Moon zijn van handgeschept papier gemaakt, gerecycled met snippers van oude bankbiljetten en bloemblaadjes.
Dit geeft het product een ambachtelijk en luxe gevoel. Toch kunt u het voor een goede prijs aanbieden aan uw klanten, doordat wij het meeste zelf kunnen produceren.
De producten worden volledig geproduceerd in Nederland en de materialen zijn afkomstig uit Nederland, Italië en Engeland (waar wij op maat laten produceren bij duurzame en speciale ondernemers).

Wilt u niet voor een winkel bestellen, maar kaarten in huis halen voor uw zakelijke contacten en medewerkers? Dan kunt u kiezen uit het assortiment van de webshop of eventueel een gepersonaliseerd ontwerp laten maken.
Hierbij kunt u denken aan een kleine tekst of boodschap, logo van het bedrijf ergens op de kaart of een volledig nieuw ontwerp.

Voor meer informatie over de prijzen en om te bestellen kunt u een mailtje sturen naar Wishes from the Moon.
Of even een berichtje achter laten via het contactformulier.

Wilt u direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook! U kan dan de sku-nummers die bij de producten staan en de aantallen doorgeven via email of het contactformulier (zie de website op een computer).