ALL CUSTOM MADE

 

De wereld kennis laten maken met jullie kleine wonder of de allerliefsten uitnodigen voor de mooiste dag in jullie leven? Wishes from the Moon is er natuurlijk ook voor al die speciale gelegenheden die wat extra aandacht verdienen. Een persoonlijke kaart voor jou gemaakt om dat belangrijke moment in jouw leven met iedereen te kunnen delen.

Dit kan al vanaf 20 kaarten!

Je kan kiezen tussen een bestaand of een geheel nieuw ontwerp.

 

DE PRIJZEN ZIJN SIMPEL:

20 – 35 kaarten: €2,50 per kaart
35 – 50 kaarten: €2,00 per kaart
50 of meer: €1,50 per kaart

 

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:

  • De kaarten zijn altijd van geschept papier, gerecycled met kleine kleurige snippertjes van oude bankbiljetten en/of bloemblaadjes. Formaat A6 (liggend of staand)
  • Bestaand ontwerp: te kiezen uit alles wat je in de webshop aan ontwerpen kan vinden!
  • Kleine aanpassingen in bestaande ontwerpen: zoals tekst en meerdere ontwerpen samenvoegen.
  • Bedrukking voorkant en binnenkant (links en rechts): dus je kan eigenlijk alle zijdes zelf invullen met een eigen tekst of een van de standaard ontwerpen.
  • Enveloppen van geschept papier: zelf de kleur uitkiezen die jij mooi vindt!
  • Gratis verzending van de kaarten naar jou toe.
  • Aanpassingen tijdens het opmaken en ontwerpen van de kaart: natuurlijk doen we alles in overleg!

Dus inclusief alles, geen vervelende verrassingen, alleen een leuk pakketje wanneer ze bij jou thuis bezorgd worden.

Wil je toch gaan voor een geheel nieuw en persoonlijk ontwerp, dan blijven de prijzen per kaart hetzelfde en betaal je alleen een vast bedrag van €100,- voor de ontwerpkosten per ontwerp.
Hierbij gaan we eerst kijken wat jou wensen zijn en wat er mogelijk is, zodat je altijd helemaal zeker achter je beslissing kan staan!

 

De levertijd voor trouwkaarten en uitnodigingen is bij een bestaand ontwerp meestal een week maximaal. Bij een speciaal gemaakt ontwerp duurt dit vaak max. 2 weken, afhankelijk van het ontwerp en de feedback.

Bij een geboortekaartje is de levertijd na geboorte binnen 2 dagen na doorgeven van alle informatie over de baby. Dan hebben we het ontwerp al klaarliggen, dit duurt vaak niet langer dan een week bij een bestaand ontwerp.
Bij een speciaal gemaakt ontwerp duurt het vaak 2 weken, afhankelijk van het ontwerp en de feedback.
Wel is het aan te raden wat ruimer van te voren de kaart alvast te laten ontwerpen, vanwege de onvoorspelbaarheid die baby’s soms hebben.

Is er toch wat meer spoed bij? Laat het even weten, dit hoeft niet altijd een probleem te zijn!

Al besloten dat je een persoonlijke kaart wilt laten maken of wil je gewoon wat meer informatie? Wij zien jou berichtjes altijd graag verschijnen!

Je kan vrijblijvend een mailtje sturen naar Wishes from the Moon of het contactformulier invullen via de website op een computer en dan zullen we je zo snel mogelijk een berichtje terugsturen.